Weboldal készítés árak

Mennyibe kerül egy honlap Magyarországon? Ismerd meg az egyedi, céges és WordPress weboldal készítés áraimat.

Mennyibe kerül egy honlap?

Gyors piacelemzés

A honlapkészítő piacon 50 ezer és akár több millió Forint között bőven lehet találni weboldal készítés szolgáltatást 2024-ben.

Az árat leginkább a honlappal szemben támasztott igények szabják meg, a webfejlesztő tapasztalata, illetve hogy egy szabadúszó vagy egy ügynökség készíti el a projektet. Általánosságban igaz, hogy minél összetettebb egy honlap, minél többen dolgoznak rajta, és minél több funkcióra van szüksége a megrendelőnek, annál magasabb a weboldal készítés ára.

Ha különlegesebb igényeid vannak, vagy egyedi funkciókra vágysz (pl. webáruház, foglalási rendszer, egyedi mini program, magas szintű keresőoptimalizálás, hírlevél integráció), akkor ennek függvényében nőnek a weboldal készítés árak is.

Stabil honlapot gazdagon felszerelt funkciókkal már 220.000 Ft-ért rendelhetsz tőlem. Magyar nyelvű kezelőfelülettel, jogtiszta prémium szoftvermodulokkal, mobilbarát kialakítással, számlával, garanciával, és az átadást követő támogatással. Úgy alakítottam ki az árazásomat, hogy megfizethető legyen a legtöbb minőségre és könnyű ügymenetre vágyó kis és közepes vállalkozásnak. Konkrét árakért kattints ide.

Egyedi fejlesztésű weblap készítés árak

Az egyedi fejlesztésű rendszerek kiemelkedő teljesítményűek, mivel célzottan egy adott feladat minél hatékonyabb ellátására készülnek.

Idő- és erőforrás igényes az elkészítésük, mivel az alapoktól kell megtervezni és leprogramozni az adatbázist, az arculatot, valamint a funkciókat. Az optimalizálási és tesztelési időszak is viszonylag hosszú. 

Ritkán indokolt ezt az utat választani, de ha valamilyen nagyon különleges igényed van, amelyhez az egyedi fejlesztés elengedhetetlen, akkor keress bizalommal, kíváncsi vagyok az elképzeléseidre! A weblap készítés árát csak a projekt részleteinek pontos ismeretében tudom korrektül megítélni.

WordPress weboldal készítés árak

Az egyedi fejlesztésekhez képest jóval kedvezőbb ár/érték arányú megoldást nyújtanak a tartalomkezelő rendszerek, mint amilyen a WordPress is.

A legtöbb webes projekthez 2008 óta a piacvezető WordPress tartalomkezelőt használom. Nagyfokú rugalmasságának köszönhetően a legtöbb honlap igényeinek tökéletesen megfelel. Ezt bizonyítja, hogy a weben elérhető weboldalak 43%-a WordPress motorral futott 2023-ban, a tartalomkezelők piacát pedig 63%-os részesedéssel vezeti (forrás: W3Techs).

Évek óta a legjobb megoldások között van, nyílt forráskódú, egy hatalmas tudású közösség áll mögötte, biztonságos és gyakorlatilag bármilyen honlap vagy webáruház elkészíthető vele. Olyan nagy portálok is a WordPress-t választották, mint a NASA, Sony Music, a Rolling Stone Magazin, vagy az USA Fehér Háza.

WordPress alapú honlapot prémium minőségű (a webfejlesztő közösségben is nagyra értékelt) jogtiszta szoftvermodulokkal 220.000 Ft-tól, webáruházat 360.000 Ft-tól készítek. Rengeteg opcionális bővítési lehetőséggel, garanciával, 15+ év fejlesztői tapasztalattal.

Bérelt weboldal készítés árak

A leggyorsabban úgy lehet honlapod, ha bérelsz magadnak egyet. Korlátozottak viszont az egyedi lehetőségek, és technikai felkészültség nélkül bonyolult lehet egy átlagos felhasználó számára a konfigurálása.

A legismertebb cégek, akiknél ezt megteheted, például a Wix vagy a Squarespace. Előre elkészített sablonok közül választhatsz, melyet Neked kell átalakítanod majd a saját tartalmadnak megfelelően. A belépő csomagok ára éves szinten 150 dollár körül mozog, a fejlettebb funkciókért és elemzésekért pedig már évi 300 dollár körüli összeget kérnek.

A rendszer beállítása technikai felkészültség nélkül bonyolult lehet egy átlagos felhasználó számára. Mivel bérelt a rendszer, ezért ha úgy döntesz, hogy nem fizeted tovább a bérleti díjat, akkor megáll a honlapod, hiába fizettél már ki akár több száz dollárt az évek alatt. Ha hosszú távra tervezel, és szeretnél megmaradni a rugalmasságnál és egyedi megoldásoknál, akkor mindenképpen érdemesebb saját weboldal készítésében gondolkoznod.

Weboldal készítés árak

Egyszerű az árképzésem, mivel csak azért kell fizetned, amire tényleg szükséged van. Ha később plusz funkciókra vágysz, akkor a honlapod bármikor bővíthető a számodra szükséges extrákkal. Az alábbi árak tartalmazzák a szoftverek liszenszdíját és a munkadíjamat is.

Céges honlap

minden ami fontos, benne van

WordPress alaprendszer
GDPR megfelelőség
Mobilbarát dizájn
Google Analytics bekötés
Google Webmester eszközök integrácó
Prémium arculati sablon
Levelezés profi beállítása
Prémium kapcsolati űrlap modul
10 darab jogtiszta stock fotó
Google Cégem profil beállítása
Honlap telepítése a tárhelyre
Kezelési útmutató
Működési garancia

Marketing extrák

a teljesség igénye nélkül

Piacelemzés
Versenytárs elemzés
Kulcsszókutatás
Tartalom stratégia
Keresőoptimalizálás (SEO)
Reklámmentes videó tárhely (4K)
Hírlevél rendszer
Remarketing
A/B tesztelés
SMS kommunikáció
Többnyelvű rendszer

Webáruház extrák

a teljesség igénye nélkül

Webáruház motor
Készletkezelés
Komplex adatmezők
Fejlett és gyors kereső
CDN, terheléselosztás
API integráció
Részletes analitika
Bankkártyás fizetés
Google Pay fizetés
Apple Pay fizetés
PayPal fizetés
Számlázó összekötés
Akciók, kuponok

Elindítunk egy közös projektet?

Ha egy profi honlapra, gördülékeny weboldal készítésre, és ügyfélközpontú szolgáltatásra vágysz, akkor szívesen segítek az online céljaid elérésében. Keress bátran!