Skip to content

Mennyibe kerül egy honlap?

Gyors piaci körkép

A honlapkészítő piacon 50 ezer és 600 ezer Forint között bőven lehet találni weboldal készítés szolgáltatást 2022-ben. Az árat leginkább a honlappal szemben támasztott igények szabják meg. Általánosságban igaz, hogy minél összetettebb egy honlap rendszer, és minél több funkcióra van szüksége a megrendelőnek, annál magasabb a weboldal készítés ára.

Stabil és egyszerű honlapot alapvető funkciókkal már 220.000 Ft-ért rendelhetsz tőlem. Magyar nyelvű kezelőfelülettel, mobilbarát kialakítással, számlával, garanciával, és az átadást követő támogatással. Általában 5-10 napot vesz igénybe a honlap elkészítése, tesztelése és élesítése.

Ha különlegesebb igényeid vannak, vagy egyedi funkciókra vágysz (pl. webáruház, foglalási rendszer, egyedi mini program, magas szintű keresőoptimalizálás, hírlevél integráció), akkor ennek függvényében nőnek a weboldal készítés árak is. Úgy alakítottam ki az árazásomat, hogy megfizethető legyen a legtöbb minőségre és könnyű ügymenetre vágyó kis és közepes vállalkozásnak. Konkrét árakért kattints ide.

Weboldal készítés árak

Egyedi fejlesztésű weblap készítés árak

Az egyedi fejlesztésű rendszerek kiemelkedő teljesítményűek, mivel célzottan egy adott feladat minél hatékonyabb ellátására készülnek. Idő- és erőforrás igényes az elkészítésük, mivel az alapoktól kell megtervezni és leprogramozni az adatbázist, az arculatot, valamint a funkciókat. Az optimalizálási és tesztelési időszak is viszonylag hosszú. Ritkán indokolt ezt az utat választani, de ha valamilyen nagyon különleges igényed van, amelyhez az egyedi fejlesztés elengedhetetlen, akkor keress bizalommal, kíváncsi vagyok az elképzeléseidre! A weblap készítés árát csak a projekt részleteinek pontos ismeretében tudom korrektül megítélni.

WordPress weboldal készítés árak

Az egyedi fejlesztésekhez képest jóval kedvezőbb ár/érték arányú megoldást nyújtanak a tartalomkezelő rendszerek. 2008 óta a piacvezető WordPress tartalomkezelőt használom, mivel nagyfokú rugalmasságának köszönhetően a legtöbb honlap igényeinek tökéletesen megfelel. Ezt bizonyítja, hogy a weben elérhető honlapoknak a 40%-a WordPress motorral fut. Évek óta a legjobb megoldások között van, nyílt forráskódú, egy hatalmas tudású közösség áll mögötte, biztonságos és gyakorlatilag bármilyen honlap vagy webáruház elkészíthető vele. Olyan nagy portálok is a WordPress-t választották, mint például a Sony Music, a Rolling Stone Magazin, vagy az USA Fehér Háza. WordPress alapú honlapot 220.000 Ft-tól, webáruházat 360.000 Ft-tól készítek, rengeteg opcionális bővítési lehetőséggel.

Bérelt weboldal készítés árak

A leggyorsabban úgy lehet honlapod, ha bérelsz magadnak egyet. A legismertebb cégek, akiknél ezt megteheted, például a Wix vagy a Squarespace. Előre elkészített sablonok közül választhatsz, melyet Neked kell átalakítanod majd a saját tartalmadnak megfelelően. A belépő csomagok ára éves szinten 150 dollár körül mozog, a fejlettebb funkciókért és elemzésekért pedig már évi 300 dollár körüli összeget kérnek.

A rendszer beállítása technikai felkészültség nélkül bonyolult lehet egy átlagos felhasználó számára. Mivel bérelt a rendszer, ezért ha úgy döntesz, hogy nem fizeted tovább a bérleti díjat, akkor elvész a honlapod, hiába fizettél már ki akár több száz dollárt az évek alatt. Ha hosszú távra tervezel, és szeretnél megmaradni a rugalmasságnál és egyedi megoldásoknál, akkor mindenképpen érdemesebb saját weboldal készítésében gondolkoznod.

Weboldal készítés ár

Konkrét weboldal készítés árak

Egyszerű az árképzésem, mivel csak azért kell fizetned, amire tényleg szükséged van. Az Optimum csomag tartalmaz mindent, ami a stabil alapokhoz szükséges. Az alaprendszert, az általad választott prémium arculati sablont, az analitikát, a működéshez szükséges jogtiszta komponenseket, a munkadíjamat és a garanciát. Ha plusz funkciókra vágysz, akkor a honlap bármikor bővíthető a számodra szükséges extrákkal.

Az Optimum csomag tartalma:

 • WordPress alaprendszer
 • Jogtiszta szoftver elemek
 • Jogtiszta vizuális elemek
 • GDPR megfelelőség
 • Mobilbarát oldalak
 • Magyar nyelvű vezérlőpult
 • Keresőbarát oldalstruktúra
 • Blog rendszer
 • Prémium arculati sablon
 • Prémium bővítmények
 • Kapcsolatfelvételi űrlap
 • Google Analytics integráció
 • Google Webmester Eszközök integráció
 • Tartalomfeltöltés 5 oldalig
 • Honlap telepítése a tárhelyre
 • Működési garancia

Választható Extrák:

az árak tartalmazzák a szoftvermodulok licensz díját is

Webáruház elemek

Vizuális elemek

Keresőoptimalizálás (SEO)

Online marketing

Az árat a projekt komplexitása és a felmerülő egyedi igények növelhetik

Választott extrák: 0 Ft, A honlap ára összesen: 220.000 Ft.
Az oldal tetejére