• Car Protect Center

  A Car Protect Center a prémium minőségű amerikai XPEL autóvédő fóliák telepítésére specializálódott. Az új honlapjukon elérhető online kalkulátorral a látogatók kényelmesen kiszámolhatják az autófóliázás árát. A rendszer egy Google Sheets dokumentumból emeli be az elérhető autómárkákat és típusokat, mely több mint 3.000 modellt tartalmaz.

 • Life Changers Coaching

  A Life Changers Coaching magas színvonalú életvezetési és üzleti coaching szolgáltatásokat nyújt Budapesten és online. Egy személyre szabott időpontfoglaló alrendszer biztosítja a kényelmes foglalási folyamatot. Google Meet és Google naptár összeköttetéssel, valamint biztonságos bankkártyás fizetési opcióval.

 • Webfejlesztés referencia - 2024 - Budavár SZK

  Budavári Szociális és Gyermekjóléti Központ

  Egy elavult és rengeteg biztonsági sebezhetőséget tartalmazó honlap megújítására kaptam megbízást, közel 15 év alatt összegyűlt adat megmentésével. Az 1300 oldal, bejegyzés és esemény exportálása, majd konverziója izgalmas feladat volt. A honlap fejlesztése során modern webes technikákat alkalmaztam, a Google TTS API-ját használva a tartalom felolvasására is lehetőség van.

 • Honlap készítés 2024 - Gyulai Amazonok

  Gyulai Amazonok

  Ebben a projektben egy labdarúgó egyesület 10 éves honlapjának teljes megújítása volt a feladatom. A weboldalon keresztül elérhetőek az egyesület csapatai, játékosai és az aktuálisan aktív bajnokságok tabellái. A rendszer menedzselése könnyen elvégezhető az egyedileg kialakított adminisztrációs felületen keresztül, a tabellák frissítése pedig teljesen automatizáltan történik az MLSZ API rendszerét használva.

 • Honlapkészítés referencia -2024, JAVIPA

  JAVIPA

  A JAVIPA Nyomdaipari Kft. Magyarország egyik legnagyobb kapacitású csomagolóanyag gyártó nyomdája. Régi weboldaluk megújítására kaptam megbízást: egy esztétikus, kétnyelvű, mobilbarát és gyors honlapot kért a megbízóm. Az arculatot a brandre jellemző kék szín és egy klasszikus, könnyen olvasható tipográfia határozza meg.

 • weblap-keszites_referencia-csabakristaly_hu

  Csaba Kristály

  A Csaba Kristály a prémium konyhai kiegészítők egyik népszerű forgalmazója Kelet-magyarországon. A honlap elsődleges célja a termékek és szolgáltatások bemutatása, valamint hírlevél lista építés. A megrendelőm tervei között szerepel a rendszer webáruházzá alakítása.

 • weboldal-keszites-referencia-biokerites_hu

  Biokerítés

  A Biokerítés Kft. a természetes belátásgátló hanga kerítések forgalmazója. A honlapon részletes termékismertetők, telepítési segédlet, és kerítéstervező könnyíti meg a vásárlói döntést. A webáruházból kényelmesen tudnak rendelni az Ügyfelek.

 • honlap-keszites-referencia-mecsek-harcmvuveszeti-iskola

  Mecsek Harcművészeti Egyesület

  A pécsi Mecsek Harcművészeti Egyesület új honlapjának elkészítésére kaptam megbízást. Fontos elvárás volt a régi tartalom megmentése, egy hírlevélküldő rendszer telepítése, valamint átfogó keresőoptimalizálás.

 • weboldal-keszites-referencia-partymester_hu

  Partymester

  Egy több mint 10 éves honlap megújítása volt a feladatom, alapos kulcsszókutatással, keresőoptimalizálással és mobilbarát formátumú megvalósítással. Az asztali nézet oldalait finom animációk és mozgások teszik még dinamikusabbá a sok színes fotó mellett.

 • Honlapkészítés referenciák 3

  Fenyves Wellness Hotel

  A Fenyves Hotel Békéscsaba kertvárosi részében, páratlan természeti környezetben, egy több hektáros erdővel övezett területen helyezkedik el. A hotel elavult, régi honlapjának újratervezésére kaptam megbízást. Mobilbarát, a Hotel színeivel harmonizáló honlapot készítettem.

 • weboldal-keszites-referencia-2023-vipegyesulet

  Várdai Ifjúságért és Polgárokért Egyesület

  Szász Endre festőművész egykori otthonát napjainkban is pezsgő kulturális élet jellemzi. A honlap célja a település látványosságainak és gazdag programkínálatának a bemutatása.

 • Honlapkészítés referenciák 6

  Phaedra Rendezvény központ

  A Phaedra Rendezvényközpont Békéscsaba központjában, a város egyik ikonikus épületében kínál igényes helyszínt esküvőknek, báloknak és konferenciáknak. Megrendelőnk átlátható, letisztult és modern honlapot szeretett volna szolgáltatásai bemutatására.

 • honlapkeszites-referencia-2023-zarjavitas24

  Zárjavítás 24

  Minimalista és letisztult szolgáltatói honlap, amely Megrendelőm non-stop zárszerelési szolgálatásait mutatja be. Regionális szolgáltatóként a Google Cégem fiók beállítása is sokat segített a láthatóság és a webes forgalom növelésében.

 • Honlapkészítés referenciák 7

  Panovision

  A Panovision 2008 óta készít interaktív 360°-os panorámafotókat és virtuális túrákat. Ez esetben a technológia bemutatása, a termékelőnyök kiemelése, illetve a referenciák bemutatása volt a cél egy lényegre törő, könnyen olvasható, mobilbarát honlapon.

 • Honlapkészítés referenciák 8

  Exclusive Party

  Tóth Rudolf esküvői és rendezvény DJ prémium kategóriás DJ szolgáltatásait szerette volna elegáns formában bemutatni. Izgalmas kontrasztot alkot az esküvőkre jellemző fehér szín, és a bulik hangulatos színkavalkádja.

 • Honlapkészítés referenciák 9

  Kőszegi László

  Egyszerű, átlátható mobilbarát honlapot szeretett volna a megbízóm. Egy egyoldalas honlap mellett döntöttünk, ahol minden információ egyetlen lapon található meg. Egyre népszerűbb ez a fajta minimál megközelítés, hiszen vannak esetek, amikor felesleges is lenne pár mondatos aloldalakat létrehozni.

 • Honlapkészítés referenciák 10

  Trucks & Tyres

  Egy másik egyoldalas, kétnyelvű honlap. Megbízóm mobil gumiszerelési szolgáltatásához szeretett volna egy nagyon egyszerű és lényegre törő megjelenést. Az ügyfélköre számára a legfontosabb, hogy minden lényeges információ azonnal látható, és elérhető legyen.

 • Honlapkészítés referenciák 11

  Mezőker Kft.

  A békéscsabai Mezőker Kft. egy egyszerű cégbemutató honlapot kért, amelynek fontos része a hetente frissülő akciós katalógus. A színvilágot a cég logójának zöld színe, és annak árnyalatai határozták meg.

Elindítunk egy közös projektet?

Ha egy profi honlapra, gördülékeny weboldal készítésre és ügyfélközpontú szolgáltatásra vágysz, akkor szívesen segítek az online céljaid elérésében. Keress bátran!