Weboldal készítés

Biztonságos, gyors, üzletileg eredményes honlapok készítése garanciával, 15+ év tapasztalattal

Szükséged van egy minőségi honlapra?

Szia! Gálik János vagyok, 2005 óta készítek profitorientált szemléletű honlapokat, melyek megrendelőim üzleti céljait szem előtt tartva készülnek. Könnyen kezelhetőek, keresőbarát felépítésűek, gyorsan és hibátlanul működnek. Erre garanciát is vállalok. Ha olyan webfejlesztőt keresel, aki tapasztalt, üzleti gondolkodással tervez és a dizájnhoz is ért, akkor jó helyen jársz.

weboldal_keszites_foto

Miért érdemes engem választanod?

Minőségi és pontos munkavégzés

Úgy készítem minden munkámat, mintha a sajátom lenne. Figyelek a legapróbb részletekre, és a vállalt határidők pontos betartására.

15+ év webfejlesztői tapasztalat

Egyedi rendszerek, és WordPress alapú honlapok készítésével foglalkozok. Több mint 15 éves HTML, PHP, CSS és MySQL tapasztalattal.

Elérhetőség és ügyfélközpontúság

24 órán belül e-mailen, sürgős esetben telefonon azonnal elérhető vagyok. A weboldal átadása után is számíthatsz a segítségemre.

Jövőálló weboldal készítés

A legújabb webes szabványokat és technológiákat alkalmazom, így az elkészült honlapok évekig garantáltan megfelelően fognak működni.

Biztonság és stabilitás

Megbízható és stabil komponenseket használok a weboldalak készítése során. Jogtiszta és prémium minőségű minden eleme a rendszernek.

Garancia

Minden elkészült munkámra működési garanciát vállalok. Ha az én hibámból esetleg nem működne megfelelően, akkor visszakérheted a honlap árát.

Webfejlesztés referenciáim

Minimalista és funkcionális dizájn jellemző a munkáimra. Nézd végig a diákat, és ha a benyomásod pozitív, akkor jó eséllyel elégedett leszel egy közös munka során. A Referenciák menüpontból az élő honlapokat is el tudod érni.

Kiváló
13 vélemény alapján
Tímea Turai
Tímea Turai
Nagyon kedves , segítőkész , magas szaktudással rendelkező profi vállalkozás! Amit megálmodtunk, azt kaptuk és még kicsit többet is :) Hála és köszönet érte!
Heni H
Heni H
Jani, az első elbeszélgetéstől a honlap elkészültéig türelemmel és megértéssel volt felém. Ami számomra a mai világban óriási kuriózumnak számít. Vele gördülékeny a közös munka, bevon a tervezési folyamatokba, azon van, hogy megértse a megrendelőt és ráhangolódjon. Szinte coachként számíthattam rá, mert a kusza gondolataimat és a rengeteg ötletemet segített rendszerezni. A honlap gyors, letisztult, áttekinthető és nem utolsó sorban szép. Köszönöm szépen!
Dóra Matejka
Dóra Matejka
Jani fantasztikus munkát végzett nekünk. Minden elképzelésünket megvalósította, sokkal jobb lett a végeredmény mint amit vártunk. Emberileg is nagyon pontos, megbízható és lelkiismeretes. Szívből ajánlom mindenkinek!
Andor Sipos
Andor Sipos
Rugalmas, korrekt fejlesztő. :) Csak AJÁNLANI tudom! A megbeszéltek szerint zajlott a munka, amivel nagyon elégedett volt a cég. Kommunikációja kiváló, mintha alkalmazott lenne a távolság és a személyes találkozó hiányának (?) ellenére. A kezdeti ismerkedés és a számára szükséges adatok biztosítása után az ütemezés szerint végezte a munkáját, nem voltak felesleges meetingek és oda-vissza adogatások. Amennyiben bármilyen honlapfejlesztési igény merül fel a jövőben, nem kérdés kihez fordulok, Jánost fogom elsőnek megkeresni!
Ágnes Molnár
Ágnes Molnár
A megbeszéltek szerint sikerült mindent időben a honlappal kapcsolatban fejleszteni. Pontos, részletes tájékoztatás, maximális elégedettség. Gyors kommunikáció, készséges segítségnyújtás és remek munka. A honlappal nagyon elégedettek vagyunk, minden abban az ütemben zajlott, ahogy megbeszéltük. Korrekt hozzáállás és igényes munka.
Gabriella D.
Gabriella D.
Új weboldalunk készítésére kértük fel Jánost. Mindennel teljesen meg vagyunk elégedve. Precízen dolgozik, mindent meg tudtunk beszélni. Kérésekre gyorsan reagál, és a végeredménnyel maximálisan elégedettek vagyunk!
László Kőszegi
László Kőszegi
Jani készítette el a vállalkozásom weboldalát, nagyon barátságos, ügyfélbarát és segítőkész embert ismertem meg személyében. Csak ajánlani tudom.
Várdai Ifjúságért és Polgárokért Egyesület
Várdai Ifjúságért és Polgárokért Egyesület
János készítette egyesületünk honlapját. Végig nagy odafigyeléssel, gyorsan, pontosan, precízen dolgozott. Nagyon segítőkész volt velem. Jó választás volt Gálik János, nagyon elégedett vagyok az elkészült honlappal. Varga Balázs Bálint (Várdai Ifjúságért és Polgárokért Egyesület)
Balogh László
Balogh László
Szuper volt a közös munka! János türelmes, nyugodt, körültekintő. A készített honlap szakmaiságába is beleásta magát, hogy minél hatékonyabb legyen a végeredmény! Segítőkész, mindenre több megoldással a tarsolyában. A közös munkánk hamarosan meg fogja hozni a gyümölcsét! Ajánlom mindenkinek!
László Tompa
László Tompa
Gálik Jánost, a WebCraft cég tulajdonosát és üzemeltetőjét az egyik kedves ismerősöm ajánlotta a figyelmembe. Már az első telefonos kapcsolatfelvételkor részemről megvolt a szimpátia. Ezután kaptam e-mailben egy mindenre kiterjedő részletes árajánlatot. Ezt átolvasva megrendeltem az új weboldalt. Az ehhez szükséges szövegeket, képeket és egyéb infókat elküldtem Jánosnak. Az oldal készítését végig nyomon követtem, többször egyeztettünk telefonon és e-mailben. Nagyon rugalmas volt a hozzáállása, minden apró részletet meg tudtunk beszélni. Az oldal az ígért határidőre elkészült. Én jó szívvel ajánlom Őt, aki weboldalt szeretne készíttetni az új vagy már meglévő vállalkozásának.

A weboldal készítés lépései

15+ év alatt kialakított, bizonyított rendszer alapján

1. lépés: Stratégiai tervezés

Első lépésként átgondoljuk, hogy milyen üzleti célokat szeretnél elérni a honlapoddal. Milyen időtávban gondolkozol? Milyen erőforrások állnak a rendelkezésedre?

2. lépés: A honlap megtervezése

Közösen kialakítjuk a céljaidnak megfelelő honlap szerkezetet és átgondoljuk, hogy milyen funkciókra lesz szükséged.

3. lépés: Fejlesztés, projektmenedzsment

Elkészítem a tervek alapján az új honlapodat. Egy 300+ tételből álló checklist garantálja, hogy a legapróbb fontos elem is a helyén legyen.

4. lépés: Teljeskörű tesztelés, átadás

Letesztelem az elkészült honlapodat, szintén egy átfogó ellenőrzőlista mentén. Megjelenítési tesztek, biztonsági tesztek, sebesség tesztek, technikai audit.

5. lépés: Mérés, elemzés, korrekciók

Átadás után sem hagylak magadra. Mivel mérjük a honlapnak és a látogatóknak minden paraméterét, így valószínűleg tudunk még javítani a konverziókon.

6. lépés: Rendszerfelügyelet

Amennyiben szeretnéd, folyamatos 0-24 órás felügyelet alatt tartom a honlapodat. Nyugodt lehetsz, mivel mindent kézben tartok helyetted.

Webes szolgáltatásaim

Honlap készítés

Honlap készítés

Igényes, letisztult és mobilbarát honlapokat készítek, melyek minden eszközön kifogástalanul működnek. A weblap készítés során ügyfeleim igényeit szem előtt tartva alakítom ki az oldalterveket, a dizájnt, valamint a szöveges és képi tartalmak elrendezését. Ügyelek az arányokra, a színek és tipográfiai elemek összhangjára.
Webáruház készítés

Webáruház készítés

Online termékkatalógustól kezdve az összetett webáruházig kínálok online értékesítő rendszereket. Könnyen kezelhetőek, pillanatok alatt új termékeket tölthetsz fel, kuponokat hozhatsz létre, akciókat indíthatsz, kezelheted a megrendeléseket. PayPal, bankkártyás fizetési lehetőséget, és online számlázó összeköttetést is kérhetsz.
Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás

Az online siker egyik feltétele, hogy a kereslet és a kínálat egymásra tudjon találni. A keresőkre optimalizálással abban tudok segíteni Neked, hogy minél több olyan érdeklődő jusson el a honlapodra internetes keresése során, aki pontosan olyan terméket vagy szolgáltatást keres, mint amilyet Te kínálsz.
Könnyen kezelhető honlap készítése

Könnyű kezelhetőség

A weboldalad teljes tartalmát szabadon módosíthatod a privát adminisztrációs felületen keresztül. Írd át bármelyik oldalt, hozz létre újakat, bővítsd a fotógalériádat, vagy tölts fel videókat! Egyszerűen, gyorsan, mennyiségi korlátozás nélkül.
Biztonságos weboldal készítés

Magas szintű biztonság

Minden általam készített honlap és webáruház prémium minőségű, megbízható forrású és jogtiszta modulokból épül fel. Korszerű és erős védelmi megoldásokat használok, hogy a honlapod folyamatosan stabil és biztonságos legyen.
Gyors honlap készítése

Kiemelkedő sebesség

Gyors honlapodat nemcsak a látogatóid fogják szeretni, de a keresőrendszerek is jobb helyezéssel díjazzák majd. Minden weblap készítése során a lehető leggyorsabb működésre optimalizálom a rendszert, így növelve a felhasználói élményt.
Részletes webanalitika

Részletes analitika

Ismerd meg honlapod látogatóit! Tudd meg, hogy hányan, melyik városokból keresnek fel, melyek a legnépszerűbb oldalak, hány százalék vásárol, vagy lép kapcsolatba Veled. A részletes jelentések alapján értsd meg a látogatói szokásokat, hozz adatvezérelt döntéseket és érj el nagyobb sikereket!
Weboldal készítés igényes vizuális tartalommal

Vizuális tartalomkészítés

Jó minőségű vizuális tartalommal hatékonyan tudod megszólítani a célközönségedet. Több tehetséges kreatív szakemberrel állok kapcsolatban, akik a honlapod színvonalát minőségi reklámfotóval, termékfotóval, grafikával, illusztrációval vagy videóklippel tudják magasabb szintre emelni.
Weboldal rendszerfelügyelet

Rendszerfelügyelet

A webes rendszereknek is szükségük van folyamatos karbantartásra, akár az autóknak. Ennek hiányában sebezhetővé válnak külső támadásokkal szemben és romlik a teljesítményük. Bízd rám a honlapod felügyeletét és technikai karbantartását, hogy folyamatosan csúcsformában legyen.

Elindítunk egy közös projektet?

Ha egy profi honlapra, gördülékeny weboldal készítésre, és ügyfélközpontú szolgáltatásra vágysz, akkor szívesen segítek az online céljaid elérésében. Keress bátran!

Gyakori kérdések

A weboldal készítéssel kapcsolatos leggyakoribb kérdések
Mobilbarát weboldalakat készítesz?
Igen, minden általam készített weboldal mobilbarát. A honlapok tervezésnél külön UI/UX tervet készítek mobil és asztali nézethez. A webergonómia, az igényes arculat és a könnyű kezelhetőség kiemelt prioritást élvez a webfejlesztés során.
Milyen gyorsan készül el a honlapom?
A honlap bonyolultságától és a tartalmi elemek (logó, arculati terv, szövegek, fotók, videók) rendelkezésre állásától függően akár pár napon belül elkészülhet az új honlapod.
Webáruházakat is készítesz?
Igen, WooCommerce alapú webáruházakat készítek. Gyorsak, biztonságosak, online számlázóval összeköthetők, bankkártyás fizetési lehetőséggel. Minden általam készített honlap később webáruházzá is bővíthető.
Keresőoptimalizálásban tudsz segíteni?
Igen. Minden általam készített honlap az aktuális SEO ajánlások figyelembevételével készül. Emellett vállalok SEO auditot, SEO tanácsadást, kulcsszókutatást, versenytárs elemzést és tartalom stratégia tervezést is.
Biztonságos lesz a honlapom?
Igen. A webszerver biztonságos konfigurációja mellett az összes használt szoftvermodul jogtiszta és a WordPress közösség által nagyra értékelt kiadótól származik. DNS és szerver szintű biztonsági megoldásokat, WAF tűzfalat is tudok biztosítani.
A honlap látogatottsági adatait én is láthatom?
Igen. Részletes analitika áll majd a rendelkezésedre a honlap forgalmáról. Megismerheted a látogatóid viselkedését, a legnépszerűbb tartalmaidat, és a fejlesztést igénylő területek felismerésében is segít.
Tudsz profi webtárhely szolgáltatót ajánlani?
Igen. Számos hazai és külföldi tárhelyszolgáltatót ismerek. A személyes tapasztalatom alapján szívesen ajánlok megbízható tárhelyet, amely nagy forgalom esetén is gyorsan, stabilan és biztonságosan működik.
Gyors lesz a honlapom?
Igen. Ha az általam javasolt tárhelyek bármelyikét választod, akkor az alapok rendben lesznek. Továbbá alacsony erőforrású modulokat használok, szerver szintű gyorsítótárazást, igény esetén CDN-t, prémium DNS-t.
Domain ügyintézésben tudsz segíteni?
Igen. Magyar és nemzetközi domain regisztrációban vagy átkérésben is tudok segíteni. Díjmentesen.
A szoftverliszenszek árát tartalmazza a honlap ára?
Igen. Kizárólag prémium minőségű eszközökkel dolgozok, melyek árát az elkészült honlap ára tartalmazza. A liszenszek örökéletűek, vagyis nem kell megújítani őket időszakosan.
Könnyen kezelhető lesz a honlapom?
Igen. Magyar nyelvű kezelőfelületen tudsz kényelmesen tartalmat feltölteni vagy módosítani. Ettől függetlenül ha kiszerveznéd ezeket az operatív jellegű feladatokat Nekem, arra is van lehetőség.
Jár támogatás a honlaphoz?
Természetesen. A honlap átadása után is számíthatsz rám. Kérhetsz rendszerfelügyeletet szolgáltatást, illetve a tartalom menedzselését is.