Skip to content
weboldal keszites es honlapkeszites

Weboldal készítés

Biztonságos, gyors, üzletileg eredményes honlapok készítése garanciával

Miért érdemes Velem dolgoznod?

icon

15+ év webfejlesztői tapasztalat

icon

Elérhetőség és ügyfélközpontúság

24 órán belül e-mailen, sürgős esetben telefonon azonnal elérhető vagyok. A weboldal átadása után is számíthatsz a segítségemre.

icon

Minőségi és pontos munkavégzés

Úgy készítem minden munkámat, mintha a sajátom lenne. Figyelek a legapróbb részletekre, és a vállalt határidők pontos betartására.

icon

Jövőálló weboldal készítés

A legújabb webes szabványokat és technológiákat alkalmazom, így az elkészült honlapok évekig garantáltan megfelelően fognak működni.

icon

Biztonság és stabilitás

Megbízható és stabil komponenseket használok a weboldalak készítése során. Jogtiszta és prémium minőségű minden eleme a rendszernek.

icon

Garancia

Minden elkészült munkámra működési garanciát vállalok. Ha az én hibámból esetleg nem működne megfelelően, akkor visszakérheted a honlap árát.

Weboldal készítés egyszerűen?

Lehetséges. Kiforrott rendszer alapján dolgozok, amely az évek alatt bebizonyította a hatékonyságát. Közös tervezéssel indítjuk a projektet, majd ha lefektettük az üzleti céljaidnak megfelelő stratégiát, akkor kezdődik a weboldal készítés. Az arculati elemek és szöveges részek helyének és arányának a meghatározása, majd a honlap elkészítése, tesztelése és átadása. A feladat összetettségétől függően akár 2-3 nap alatt elkészülhet a letesztelt, stabilan működő, könnyen szerkeszthető, mobilbarát honlapod. Működési és pénzvisszafizetési garanciával.

Miben tudok Neked segíteni?

Weboldal készítés

Honlap készítés

Igényes, letisztult és mobilbarát honlapokat készítek, melyek minden eszközön kifogástalanul működnek. A weblap készítés során ügyfeleim igényeit szem előtt tartva alakítom ki a szöveges és képi tartalmak elrendezését, ügyelve a megfelelő arányokra, a színek és tipográfiai elemek összhangjára.

Webáruház készítés

Webáruház készítés

Online termékkatalógustól kezdve az összetett webáruházig kínálok online értékesítő rendszereket. Könnyen kezelhetőek, így pillanatok alatt új termékeket tölthetsz fel, kuponokat hozhatsz létre, akciókat indíthatsz. A megrendeléseket könnyen tudod kezelni, PayPal és bankkártyás fizetési opciót is kérhetsz.

Honlap készítés könnyen

Könnyű kezelhetőség

A weboldalad teljes tartalmát szabadon módosíthatod a privát adminisztrációs felületen keresztül. Írd át bármelyik oldalt, hozz létre újakat, bővítsd a fotógalériádat, vagy tölts fel videókat! Egyszerűen, gyorsan, mennyiségi korlátozás nélkül.

Gyors honlap készítése

Gyorsaság és remek felhasználói élmény

Gyors honlapodat nemcsak a látogatóid fogják szeretni, de a keresőrendszerek is jobb helyezéssel díjazzák majd. Minden weblap készítés során a lehető leggyorsabb működésre optimalizálom a rendszert, így növelve a felhasználói élményt és a keresőkben lévő pozíciót is.

Biztonságos weboldal készítés

Magas szintű biztonság

Korszerű és erős védelmi megoldások segítenek, hogy a honlapod stabilan és biztonságosan működjön. Rendszer szintű tűzfallal, egyszeri jelszavakkal, vagy hardveres azonosító kulccsal is növelhető a honlapod adminisztrációs felületének a biztonsága.

Részletes analitika

Részletes analitika

Ismerd meg honlapod látogatóit! Tudd meg, hogy hányan, melyik városokból keresnek fel, melyek a legnépszerűbb oldalak, hány százalék vásárol, vagy lép kapcsolatba Veled. A részletes jelentések alapján értsd meg a látogatói szokásokat, és érj el nagyobb sikereket!

Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás

Az online siker egyik feltétele, hogy a kereslet és a kínálat egymásra tudjon találni. A keresőkre optimalizálással abban tudok segíteni Neked, hogy minél több olyan érdeklődő jusson el a honlapodra internetes keresése során, aki pontosan olyan terméket vagy szolgáltatást keres, mint amilyet Te kínálsz.

Vizuális tartalomkészítés

Vizuális tartalomkészítés

Jó minőségű vizuális tartalommal hatékonyan tudod megszólítani a célközönségedet. Több tehetséges és megbízható kreatív szakemberrel állok kapcsolatban, akik a honlapod színvonalát minőségi reklámfotóval, termékfotóval, grafikával, illusztrációval vagy videóklippel tudják magasabb szintre emelni.

Az oldal tetejére